Főoldal Megosztás Facebookon Megosztás Google Pluson Megosztás Twitteren
Érvényes:

2020. július 13., hétfő üzemkezdettől - 2020. október 22., csütörtök 17:00-ig
(módosítva: 2020.10.16. 09:01-kor)

Részletek:
A következő járat közlekedése felújítás miatt az alábbiak szerint módosul:
  • Az M3-as metró az Arany János utca, a Ferenciek tere, a Corvin-negyed és a Semmelweis Klinikák megállóban nem áll meg a Nagyvárad tér felé. A 9-es és az M30-as autóbusz, illetve a 72-es és a 73-as trolibusz igénybevételét ajánljuk.
Érintett járat:
  • M3
    Újpest-központ
    Nagyvárad tér
Alternatív járatok:
  • 72
    Orczy tér
    Zugló vasútállomás (Hermina út)
  • 73
    Keleti pályaudvar M
    Nyugati pályaudvar M (Podmaniczky utca)
  • 9
    Óbuda, Bogdáni út
    Kőbánya alsó vasútállomás
  • M30
    Nagyvárad tér M
    Népliget M
Megjegyzés:

2020. március 9-étől az M3-as metró MUNKANAPOKON az Arany János utca és a Ferenciek tere állomásokon nem áll meg. A kimaradó állomások megközelítése a Bajcsy-Zsilinszky úton és a Rákóczi úton közlekedő felszíni járatainkkal lehetséges.

2020. július 13-ától MUNKANAPOKON az M3-as metró a Corvin-negyed és a Semmelweis Klinikák állomásokon sem áll meg. A Kálvin tér (Szabó Ervin térnél kijelölt megálló) és a Népliget (az Üllői úti felüljáró mellett kijelölt megálló) között M30-as jelzéssel állomáspótló autóbusszal lehet utazni. A járat a Nagyvárad térnél a Campus tér előtt kijelölt helyről indul a belváros felé.

2020. július 20-ától a Nyugati pályaudvar bevásárlóközpont felőli ki- és bejárata lezárásra kerül, ezért a metróállomás csak a Teréz körút felőli bejáraton át közelíthető meg, illetve csak itt hagyható el.