Főoldal Megosztás Facebookon Megosztás Google Pluson Megosztás Twitteren
Érvényes:

2020. március 16., hétfő 4:30-tól - 2020. június 8., hétfő 4:30-ig
(módosítva: 2020.05.12. 15:33-kor)

Részletek:
A következő járat(ok) közlekedése építkezés miatt az alábbiak szerint módosul:
  • A 923-as éjszakai járat terelve közlekedik, nem érinti a Pünkösdfürdő utca és Csillaghegy H megállót a Dél-pesti autóbuszgarázs felé.
  • A 134-es autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Szent István utca, Csillaghegy H, a Bercsényi utca, a Hunyadi utca, a Huba utca, az Attila utca és a Czetz János köz megállót a Szentlélek tér H felé.
  • A 160-as autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Pünkösdfürdő utca és a Nád utca megállót az Óbudai rendelőintézet felé.
Érintett járatok:
  • 134
    Békásmegyer, Újmegyeri tér
    Szentlélek tér H
  • 160
    Békásmegyer H
    Óbudai rendelőintézet
  • 923
    Békásmegyer H
    Dél-pesti autóbuszgarázs
Megjegyzés:

A 134-es, 160-as és 923-as autóbuszok Békásmegyer és Csillaghegy térségében módosított útvonalon járnak.

A 134-es busz a Szentlélek tér felé a Szent István utca és a Czetz János köz között lévő megállóhelyeit nem érinti, a Czetz János utcai szakasz helyett a szentendrei főúton át (Rákóczi utca) közlekedik, a Czetz János köznél, az Attila utcánál és a Mátyás király útnál kijelölt megállókat érintve.

A 160-as autóbusz CSAK MUNKANAPOKON mindkét irányban a békásmegyeri lakótelep megkerülésével, az Ezüsthegy utcán át jár, a Zemplén Győző utca, Hősök tere, Templom utca és Gulácsy Lajos utca megállók érintésével. A járat hétvégi útvonala egyik irányban sem módosul. 

A 923-as éjszakai járatra a Pünkösdfürdő utca helyett a 134-es busz megállójában, a HÉV-átjárót követően, Csillaghegynél pedig a Szentendrei úton, a Mátyás utca kereszteződésénél lehet felszállni.

A terelés idején a 143-as és 186-os körjáratok helyett munkanapokon, egész nap a 243-as autóbusszal lehet utazni Békásmegyer-Ófalu térségében.